business runs

Bedrijven en organisaties die zich van hun sportiefste en gezelligste kant willen laten zien doen mee aan de Quinnoah Consulting Business Runs. Je loopt dan in teamverband (maximaal zes teamleden) de 5 km, 10 km of halve marathon. Een bedrijf kan meerdere teams inschrijven. De snelste drie tijden gelden als eindtijd maar uiteraard krijgt ieder lid ook een eigen uitslag en finishfoto.

Alle teamleden worden ontvangen in restaurant Bellevue direct aan de finish. Hier kan er na de finish worden genoten van een hapje en drankje en natuurlijk het binnenhalen van alle teamleden.

Hieronder het overzicht van de drie businesspakketten:

 

Wordt ook sponsor van het evenement!

U kunt als bedrijf sponsor worden van het evenement. Wij bieden u de mogelijkheid om een sponsordoek op te hangen op het evenemententerrein voor €250,-. Het is ook mogelijk om naast het sponsordoek ook zichtbaar te zijn op de welkomsbanner, business teamfoto’s en er wordt een logo op onze website geplaatst. De kosten voor dit pakket zijn €375,-. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ruud van Eck via ruud@epicinderunning.nl