parkeren

Parkeren

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen bij Jachthaven de Batterij. De start, finish en het wedstrijdsecretariaat zijn allemaal op korte loopafstand van de parkeerplaatsen. Hou er rekening mee dat de Hellagatsweg na een bepaalde tijd tijdelijk gesloten is. Ook worden er pendelbussen vanaf de Volkeraksluizen ingezet. Mensen uit de nabije omgeving worden aangeraden om te voet of met de fiets te komen. Daarnaast kan er ook geparkeerd worden aan de andere kant van Willemstad te weten bij VV Kogelvangers aan de Grintweg.

Wedstrijdsecretariaat

Startnummers kunnen op de dag zelf worden opgehaald bij gebouw het Rooie Paerd, Lantaarndijk 4, op loopafstand van de start- en finishlocatie. Hier bevindt zich tevens het wedstrijdsecretariaat. Omkleden kan in tenten op het grasveld bij de start.
Tegen betaling van €1,50 kun je je tas afgeven bij de tasafgifte.

Drinkposten

Op het parcours van de 5 km is er 1 waterpost in de Groenstraat en aan de finish. Op het parcours van de 10 km zijn dit twee drinkposten; 1 in Helwijk en 1 aan de Hogeweg. Bij de Halve Marathon is er ook nog een waterpost op 15km bij de Oostdijk. Tevens zal er water beschikbaar zijn voor de deelnemers na de finish.

Medische post

Nabij de finishlocatie zal een medische post ingericht worden. Daarnaast zal er een volgwagen zijn en EHBO op de fiets/motor voor medische assistentie op het parcours.

Toiletten

Nabij de startlocatie zullen diverse mobiele toiletten geplaatst worden. Daarnaast zijn er toiletten in de diverse horecagelegenheden en bij het gebouw van de reddingbrigade direct aan de start.