Quinnoah Consulting, als detachering bedrijf in Finance & IT gevestigd in de vesting in Willemstad, heeft in 2019 al naam gemaakt als enthousiast partner van de Business Runs bij de Vestingloop in Willemstad. De deelnemers van Vestingloop Willemstad maakten al kennis met dit bedrijf als partner doordat zij op het parcours hun supportpunt tegen kwamen met dj en aan de finish een mooie bidon van Quinnoah Consulting als aandenken mee kregen.

Het partnerschap is Quinnoah Consulting en Vestinglopen zó goed bevallen dat besloten is om het dit verder uit te breiden in 2020. Quinnoah Consulting steunt de Vestinglopen als naam gevende partner van de bedrijvenlopen, de Quinnoah Consulting Business Runs van alle vijf Vestinglopen in heel 2020. In 2020 wordt deze samenwerking daarmee vol enthousiasme doorgezet bij het vijftal hardloop- en wandelevenementen in Gorinchem, Brielle, Hellevoetsluis, Willemstad en Bergen op Zoom.

Quinnoah Consulting is gespecialiseerd in het leveren van interim Finance en IT professionals door het hele land. Naast sportief, door deelname aan de evenementen met de collega’s onderling, is het bedrijf tevens ook maatschappelijk betrokken, zo wordt er rondom de Vestingloop Gorinchem op aangeven van dit bedrijf, zondag 8 maart geld opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, omdat dat de echte helden zijn.

Meer info: www.quinnoah.nl